İZMİR / BUCA - Çamlıkule Şehit Ömer Sarı Anaokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK'ü aramızdan ayrılışının seksen beşinci yıldönümünde milletçe saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Tem

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı için  Anaokulu  ön kayıtlarımız başlamıştır. Başvurular okul idaresine veli ( Baba,Anne) tarafından yapılacaktır. Ön kayıt işlemleri yapıldıktan sonra  25 Ağustos 2023 tarihinde  Saat 09:00'da okulumuz konferans salonunda Ön kayıt için başvuran veliler huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura sonucu hak kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri yapılacaktır. Tüm bu iş ve işlemler Okul öncesi ve İlköğretim kurumları yönetmeliğine göre yapılacaktır.

COŞKUYLA OKULUMUZU SÜSLEDİK

Öğrencilerimizin İstiklal Marşının Kabulü etkinlikleri

Ara

Okulumuz Çamlıkule Şehit Ömer Sarı İlkokulu binasında bağımsız bir okul olarak açılmıştır.